espais creatius

Espais creatius

Nosaltres posem a la disposició d’emprenedors la millor ubicació en un espai de treball individual, dins dels nostres espais creatius, per desenvolupar la teva idea de negoci en el millor entorn a un cost mínim. Dirigits a persones emprenedores per facilitar l’autoocupació i afavorir la generació de sinergies o possibles col·laboracions en diferents projectes de negoci.

ESPAIS CREATIUS

Oberts a la teva creativitat

Aquests espais tenen com a finalitat promoure l’emprenedoria i facilitar la incorporació a un mercat laboral flexible i discontinu, al llarg de la vida activa de les persones, facilitant els canvis i adaptacions que esdevenen necessaris davant les noves situacions. Oferint una ubicació a preus assequibles on desenvolupar i consolidar projectes i possibilitar iniciatives d’auto-ocupació.

S’ha obert la convocatòria per a regular l’ocupació dels espais disponibles a la Planta Primera de l’Edifici del carrer Constitució número 2, escala A.

Espais Creatius Promunsa

Projectes d’arts plàstiques, visuals i molt més

A més d’accedir a un espai especialment dissenyat per acollir tota mena d’activitats artístiques, visuals i creatives per un temps determinat, també podràs disposar de sales de reunions, consergeria i altres equipaments comuns. Tot el suport que necessites per desenvolupar el teu projecte creatiu (individual o col·lectiu), sense moure’t del teu municipi.