aparcament regulat

Estacionament regulat – Zona blava

La zona blava és un espai d’estacionament regulat destinat a propiciar la rotació dels vehicles estacionats als nuclis comercials del municipi. D’aquesta manera, es facilita que un major nombre d’usuaris tinguin la possibilitat d’aparcar al centre per realitzar les seves compres i gestions.

Funcionament de la zona blava

Les places d’estacionament que estan incloses en l’àmbit de la zona blava poden ser utilitzades per tota mena d’usuaris, tant residents com no residents. Per fer-ho, prèviament cal validar el pagament del període d’estacionament mitjançant els parquímetres que estan instal·lats als carrers regulats o les aplicacions disponibles per a dispositius mòbils. El temps màxim d’estacionament s’indica en la senyalització i les infraccions poden ser sancionades pels vigilants.

L’horari de funcionament de la zona blava està indicat a la senyalització corresponent i es correspon amb l’horari comercial (matins i tardes dels dies laborables). Durant la resta del temps no sotmès a regulació, es pot fer ús d’aquestes places d’estacionament sense necessitat d’efectuar cap pagament.

Zona Blava
Zona Blava
Zona Blava