aparcament regulat

Estacionament regulat – Zona taronja

L’estacionament regulat mitjançant la zona taronja té l’objectiu de facilitar l’estacionament dels treballadors de les empreses del municipi. Amb aquesta finalitat, els vehicles prèviament acreditats per les empreses de les àrees on s’ha implantat aquesta mesura paguen una tarifa reduïda d’estacionament.

Funcionament de la zona taronja

La zona taronja d’estacionament regulat s’ha posat en marxa a aquelles àrees del municipi on existeix una elevada concentració d’empreses, com ara els centres de negocis i parcs empresarials. Per tal de facilitar l’estacionament, els seus treballadors tenen accés a una tarifa reduïda. És necessari acreditar prèviament els vehicles que poden beneficiar-se d’aquest preu especial.

Un cop validada la sol·licitud, s’aplicarà el descompte als usuaris dels vehicles autoritzats quan abonin el seu estacionament al parquímetre, mitjançant el reconeixement de la matrícula. No cal mostrar cap distintiu especial al vehicle, a banda del comprovant d’estacionament que justifica que s’ha fet el pagament.

L’horari de la zona taronja està vinculat a l’activitat ordinària de les empreses. La resta del temps, les places reservades per a aquesta modalitat d’estacionament regulat poden ser ocupades per la resta dels usuaris. Si tens qualsevol dubte sobre el funcionament de la zona taronja, com acreditar els vehicles de la teva empresa, etc. posa’t en contacte amb Promunsa.

Zona Taronja
Zona Taronja
Zona Taronja