Zona Verda

El 3 de gener s’activa al Barri Centre l’estacionament en Zona Verda i noves places de Zona Blava

El 3 de gener s’activa al Barri Centre l’estacionament en Zona Verda i noves places de Zona Blava

Aquesta setmana s’han començat a senyalitzar amb pintura les places d’estacionament regulat amb Zona Verda, amb prioritat per a residents, als carrers del Barri Centre del municipi. No obstant, l’estacionament amb Zona Verda no entrarà en funcionament fins al 3 de gener, de manera que fins aquesta data no cal pagar per aparcar en aquestes places.

Paral·lelament, també s’han pintat noves places de Zona Blava en diversos carrers del Barri Centre. Aquests places de Zona Blava, que tampoc s’activaran fins al 3 de gener, estan situades en els següents trams de carrer:

Carrer Mossèn Antonino Tenas (Entre el Carrer Carles Mercader i el Passatge Pons)
Carrer Bonavista (Entre el Carrer de l’Església i el Carrer Josep Modolell)
Carrer Bonavista (Entre el Carrer de l’Església i el Carrer Carles Mercader)
Carrer Josep Anselm Clavé (A tocar del Carrer Badó)
Plaça Jacint Verdaguer
Carrer Ateneu (Entre el Carrer Creu i el Carrer Major)

Funcionament de la Zona Verda

Al parquímetre s’hi indicaran les bonificacions de Zona Verda per als vehicles de residents, és a dir, els que estan empadronats en carrers del Barri Centre. També s’hi mostraran les tarifes per als vehicles de no residents.

La Zona Verda contribuirà a millorar l’estacionament veïnal al Barri Centre, mentre que l’ampliació de places de Zona Blava permetrà incrementar la rotació i disposar d’espais per aparcar el vehicle en una zona amb establiments comercials i de serveis.

A continuació adjuntem un document de Preguntes Freqüents per tal de resoldre dubtes respecte el nou sistema d’estacionament.